Wanna Go Home

Belgium

Belgische gestrande reizigers in het buitenland

Om te kunnen bijdragen tot een oplossing, roep ik alle betrokken landgenoten in het buitenland op zich aan te melden op onze website: www.travellersonline.diplomatie.be. Dit zal onze consulaire diensten toelaten om rechtsreeks contact te leggen met Belgische reizigers en hen op de beste manier te informeren.
Meer info op https://diplomatie.belgium.be/sites/default/files/downloads/brief_goffin_aan_belgen_in_het_buitenland.pdf

Het callcenter van Buitenlandse Zaken blijft bereikbaar op het nummer  +32 (0)2 501 4000 van 8u. tot 21u. De Messenger-toepassing van het crisiscentrum verbonden aan de pagina Diplomatie.Belgium is bereikbaar van 7u. tot middernacht.

 

Ten slotte verenigt de Facebookgroep  #BelgesSolidaires #BelgierFürEinander #BelgenVoorElkaar – opgericht voor de reizigers die vastzitten – advies en privéinitiatieven van de Belgen die permanent in het buitenland verblijven.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.